Lisää asiaa Markkuusta

Markkuun kylä sijaitsee Oulun seudulla, Tyrnävän kunnassa, noin kahdeksan kilometriä Tyrnävän keskustasta Muhokselle päin.  Naapurikuntien keskustat ovat kohtuullisen etäisyyden päässä, Kempeleeseen on noin 22 kilometriä ja Muhoksen keskustaan noin 15 kilometriä.

Markkuun seudun kyläyhdistys ry

Kylän kehittäminen on antoisaa pitkän tähtäimen työtä. Markkuulla perustettiin Markkuun seudun kyläyhdistys ry vuonna 1998 koordinoimaan toimintaa, jolla kylä pidetään elinvoimaisena. Aktiivisesti toimiva kyläyhdistys edustaa kylän asukkaita…. ottaa kantaa kylään liittyviin asioihin… ylläpitää Markkuun luontopolkua ja muita kylän virkistysalueita sekä järjestää kyläläisiä kiinnostavia tapahtumia. Kyläyhdistyksellä ei ole jäsenmaksua, ja kaikki kyläläiset voivat osallistua yhdistyksen toimintaan.

Jos sinulla on ideoita tai toiveita kylän harrastustoimintaan, kehittämiseen tai muuhun vastaavaan liittyen, ota yhteyttä kyläyhdistyksen hallituksen jäseniin tai suoraan puheenjohtajaan. Viestiä voi laittaa palautelomakkeella, sähköpostitse hallituksen jäsenille ja kyläyhdistyksen Facebook– tai Twitter-tilin kautta!

Tule mukaan kyläyhdistyksen hallitukseen mukavaan porukkaan ideoimaan kylän toimintaa! Tällä hetkellä hallituksessa on  8 jäsentä. Vuosikokouksessa keväällä (maalis-huhtikuu) valitaan hallituksen jäsenet seuraavaksi vuodeksi.

Marika Laurila, puheenjohtaja, marikah.laurila(at)gmail.com, p. 040 560 9785

Riina Rahkila, sihteeri , riina.rahkila(at)gmail.com

Anu Markus

Hannele Nissinen

Sirpa Arffman

Marika Laurila

Heinituuli Holopainen

Kaisu Manninen

instagramfacebooktwitter-1