Tapahtumat

Markkuulla järjestetään useita kaikille avoimia tapahtumia vuosittain. Osa tapahtumista on vakiintuneita ja vuosittain toistuvia, osa tapahtumista laitetaan pystyyn yleisön pyynnöstä tai tarpeen mukaan!

Näiden sivujen lisäksi tapahtumista tiedotetaan Facebookissa, kylän alueelle jaettavissa Kyläuutisissa sekä tekstiviesteillä. Kyläyhdistyksen tekstiviestilistalle pääset ilmoittamalla puhelinnumerosi Riina Rahkilalle.

KESÄN 2019 TAPAHTUMAT

Kesä-heinäkuu KESÄKAHVILA LINTU sekä Matti Alasaarelan valokuvanäyttely Markkuun koulukiinteistössä 27.6.-1.7.2019 klo 11-18 sekä myöhemmin ilmoitettavina teemapäivinä.

edf

Lumoudu upeista Matti Alasaarelan luonto- ja lintukuvista ja nautiskele samalla kupponen kahvia ja pientä purtavaa. Piha-alueella on mukavasti tilaa lasten leikeille ja peleille. Koulun pihalta pääset myös retkeilemään Markkuun luontopolulle, joka esittelee alueen ainutlaatuista luontoa jokivarsilehtoineen. Kesäkahvila ja näyttely ovat avoinna myös myöhemmin kesällä erikseen ilmoitettavina teemapäivinä.

Elokuu MARKKUUN KULTTUURIKEKKERIT 3.8.2019

Kesäisillä Kulttuurikekkereillä on tarjolla kaikelle kansalle sopivaa taidetta ja musiikkia sekä taidekahvilan taatusti herkullisia tuotteita. Tapahtuma järjestetään Galleria Conradin tiloissa kyläyhdistyksen ja Jouko ja Riitta Korkalan yhteistyönä. Tarkempi kekkereiden ohjelma julkaistaan kesäkuun aikana, seuraa tiedotusta myös Facebookissa

Lisätietoja Galleria Conradista: https://galleriaconrad.com/