KESÄN 2024 KULTTUURIKEKKERIT KULJETTAVAT MARKKUULTA BUENOS AIRESIIN

Jos Markkuun Kulttuurikekkerit ovat sinulle vielä tuntematon tapahtuma, juuri nyt on oikea aika tulla paikalle nauttimaan upeasta taiteen ja musiikin yhdistelmästä ainutlaatuisessa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa pihapiirissä.

Kaikille avoin ja maksuton, matalan kynnyksen kulttuuritapahtuma järjestetään lauantaina 15.6.2024 klo 17 alkaen Galleria Conradissa (Muhostie 88, Tyrnävä). Tapahtuman aluksi avataan Gallerian Viiden tähden kesänäyttely, joka koostuu kuvataiteilija Lissu Lundströmin, kuvanveistäjien Riku Tuuhan ja Peter Sederholmin sekä kuvataiteilija Jouko Korkalan teoksista. Soile Suvannon valokuvat ovat esillä 5.7. alkaen.

Teos Lissu Lundström.

Musiikkiosuudessa Hetken Duo kuljettaa meidät Markkuun maisemissa ensin uudempien ja muutaman perinteisemmänkin kansanlaulun siivittämänä muun muassa Manuel de Fallan espanjalaisiin rytmeihin ja pääsemme nauttimaan myös Buenos Airesin kuumasta tunnelmasta.

Hetken Duo. Kuva: Luova Lintu.

Tapahtumaan voit osallistua myös koko perheen voimin, sillä lapsille on luvassa oma puuhapiste. Kyläyhdistyksen kahviosta voit ostaa herkkuja pikkurahalla (Huom! Käteismaksu). Bar Consulissa anniskeluoikeudet.

Tervetuloa nauttimaan kulttuurista matalalla kynnyksellä – ilman pukukoodia!