OMATOIMIRASTIT MARKKUUN AMPUMARADAN MAASTOSSA 1.5.-16.5.2020

Tervetuloa suunnistamaan Markkuulle koko perheen voimin!

Laitasaaren Veto on tehnyt radat kuntosuunnistukseen Tyrnävän ampumaradan maastoon. Suunnistus tapahtuu kokonaan kunkin omalla vastuulla ja omatoimisesti. Lähtö ja maalipaikat ovat uimapaikan parkkipaikalla. 

Radat ja matkat ovat seuraavat:
A-rata 16 rastia 7,5 km; B-rata 11 rastia 5,9 km; C-rata 14 rastia 3,5 km; D-rata (koko perheen rata) 6 rastia 2,1 km

Lisäksi tarjolla on kilpasuunnistajien harjoitteluun 3 erikoisrataa. Rastit on merkitty rastilipuin, mutta leimausta, eikä ajanottoa ei rasteilla ole. Maasto on lähes lumetonta, kuivaa ja helppokulkuista kangasmaastoa. Maasto sopii hyvin myös aloittelijoille.

Karttoja saa Tyrnävältä maksamalla karttojen hinnan Laitasaaren Vedon tilille Oulun OP FI72 5274 0020 0373 45. Karttojen hinta on 5€ / kpl. Kuittia vastaan saa kartat Jorma Aholta  osoitteesta Arffmaninkuja 7. Kannattaa soittaa etukäteen ja varmistaa karttojen saatavuus. 

Lisätietoja myös Laitasaaren Vedon nettisivuilta

Tervetuloa keväisen luonnon helmaan!
Jorma Aho  /  Laitasaaren Veto
Puhelin tai WhatsApp: 041-5476 421