Mahdollisuuksien Markkuu -hanke vauhdissa

IMG_2571
Syyskuun aurinko helli hiihtolatu-uralla talkoilleita. Kuva Riina Rahkila.

Markkuulaiset pistivät talven 2015-2016 aikana tuulemaan ja hakivat Leader -rahoitusta Mahdollisuuksien Markkuu -hankkeelle. Nouseva rannikkoseutu ry:n hallituksen myönteisen päätöksen jälkeen hanke polkaistiin käyntiin syyskuussa 2016 raivaamalla hiihtolatu -uraa tulevan talven hiihtäjiä varten. Hiihtoladuista toinen on noin 2 km mittainen perinteisen tyylin yhdyslatu ja toinen noin 3 km pituinen vapaan ja perinteisen tyylin hiihtolatu. Talkoilua jatketaan lumien tuloon asti, tervetuloa mukaan!

Lisäksi talkootyönä on laadittu 9 -väyläisen frisbeegolfradan suunnitelma, jonka toteutus on ohjelmassa vuonna 2017. Vuonna 2017 aloitetaan myös Markkuun luontopolun kunnostustyöt sekä toiminnallisten pisteiden toteutus.

Hanke parantaa kaikkien tyrnäväläisten ja laajemminkin Oulun seudun asukkaiden virkistysmahdollisuuksia. Toimenpiteillä luodaan myös mahdollisuuksia palveluyritystoiminnalle, joita kehitetään osana Palvelevat kylät -hanketta.

Leader+logo+rgb+Nouseva+Rannikkoseutu