Palvelukyselyn tulokset julkaistaan vuosikokouksessa

Nämä kuvassa näkyvät toiveet ja kymmeniä muita markkuulaisten toiveita kirjattiin syksyllä 2015 Mahdollisuuksien Markkuu -kyläsuunnitelmaan. Toiveiden toteuttamiseen on tartuttu tosissaan, mm. Mahdollisuuksien Markkuu -hankkeella jonka toteuttaminen aloitettiin viime syksynä, vain vajaa vuosi kyläsuunnitelman valmistumisen jälkeen. Reilun vuoden päästä päästään heittelemään jo tuota frisbeegolfiakin!

Huima kylän kehittämistahti kiihtyy edelleen. Juuri toteutetulla palvelukyselyllä koottiin kyläläisten toiveita kylän palveluiden kehittämiselle. Kyselyn tulokset on koottu ja ne esitellään tiistaina 28.3.2017 klo 18 alkavassa vuosikokouksessa Markkuun koululla. Illan aikana pohditaan porukalla miten palveluita pystyttäisiin tulevina vuosina kylälle järjestämään. Kysely toteutettiin osana Palvelevat kylät -hanketta.

Tule sinäkin vaikkapa koko perheen voimin mukaan pohtimaan, ideoimaan ja keskustelemaan! Kyläyhdistys tarjoaa pullakahvit.

Tervetuloa!