Kysely Markkuun palveluista – vastaa helmikuun aikana!

Päivähoitoa, opastettuja luontoretkiä, harrastustoimintaa, kylätalkkaripalvelua vai jotain muuta? Kerro meille palvelut, joita sinä haluaisit Markkuun kylässä käyttää. Kerro myös, jos haluat tuottaa palveluita kylällämme! Kaikkien kyselyyn  yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Ticketmasterin 30 euron arvoisen lahjakortin.

Voit olla kylän vakituinen tai kesäasukas, tyrnäväläinen tai naapurikunnasta Markkuulle päiväretkiä tekevä – palvelukysely on avoinna kaikille internetissä helmikuun ajan (1.-28.2.2017).

VASTAA MARKKUUN PALVELUKYSELYYN (linkki vie suoraan kyselyyn)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Markkuun kevätkirmaus 2016. Kuva Kaisu Manninen

Markkuun seudun kyläyhdistys toteuttaa kyselyn Palvelevat kylät -hankkeen kanssa. Kyselyn avulla kartoitetaan palvelutarpeita ja uusia mahdollisia palveluiden tuottajia. Palveluita voivat tuottaa kyläläiset, yhteisöt, yritykset ja kunta tai kaikki yhdessä. Kyselyn tavoitteena on kannustaa palveluiden tuottamiseen ja yrittäjyyteen sekä luoda uusia palveluita esimerkiksi kyläkoulun yhteyteen.