Tulevaa toimintaa Markkuulla

Elokuvakurssi nuorille ja askartelutyöpajoja

Kylälle on toivottu harrastetoimintaa, ja aloitellaanpa lyhytkursseilla tätä uudistusta!

  • Lauantaina 20.5. klo 10-14:45 elokuvatyöpaja Oulussa Kulttuurikeskus Valven videotyöpajassa. Kurssin vetäjänä mediaopettaja Antti Haaranen.
  • Lauantaina 29.4. klo 10-15 risu-/varpu-/pajuaskartelukurssi kaikenikäisille Markkuun koululla. Kurssin vetäjänä Heli Tolvanen (Tmi Villipunos).

Ilmoittaudu ennakkoon kursseille viimeistään 12.3. mennessä! Sähköpostilla kaisu.manninen@gmail.com tai puhelimella (tekstiviesti/whatsapp) 0407677607. Saat vastausviestin, joka varmistaa, että ilmoituksesi on saapunut perille!

Markkuun seudun kyläyhdistys järjestää koulutukset yhdessä ammattilaisten kanssa. Rahoitus näille ja muille kevään sekä kesän 2017 kursseille saadaan  Nouseva Rannikkoseutu ry:n Rannikkoseudulla tapahtuu -teemahankkeesta. Kyläyhdistykselle myönnettiin teemahankkeesta avustus ”100 taideteosta luonnon keskeltä – yhteisöllinen kulttuuriprojekti” toteuttamiseen.